20. Whatsapp regels!

Tijdens de ledenvergadering in 2015 is er uitvoerig gesproken over het gebruik van de Whatsapp-Groep en zijn er de volgende afspraken gemaakt.

De groep "TeT-Motor-Wap!!" is enkel en alleen bedoeld om TeT-gerelateerde zaken te bespreken en wordt het niet meer op prijs gesteld om hier allerhande info, plaatjes of wat dan ook in te zetten. Voor de leden welke hier toch de behoefte aan hebben is er een tweede Whatsapp-groep en die heet "Gelul in de ruimte app" (voor zolang het duurt).

 Begin van elk jaar zal de web-tet éénmalig iedereen toevoegen aan beide groepen en is iedereen volledig vrij om te bepalen of hij/zij in de groep wilt blijven. Met het aanmaken van de tweede groep hopen we dat de meeste leden in de "TeT-Motor-App!!" blijven hangen omdat dit toch best handig kan zijn. Het mag dan vanaf nu een gewoonte zijn om elkaar er op aan te spreken als in de "TeT-Motor-App" over onderwerpen wordt gesproken welke daar niet thuis horen.

Voor de personen die het nog niet weten maar Whatsapp bied de mogelijkheid om het geluid van groep te dempen. Je kan dit instellen voor alle groepen of specifiek binnen één groep.

Bij deze alvast bedankt voor jullie medewerking. 

You have no rights to post comments

Facebook Like Button