00. MRA - Algemeen

Vanaf november 2018 willen we een test (van een jaar) doen om de agenda en routes onder te brengen in MyRoute-App (hierna MRA genoemd). MRA is een website speciaal gemaakt voor het maken en delen van routes en waar je ook evenementen (agenda) en reisverslagen (blog's) op een makkelijke wijze kan maken. Op de achtergrond werd MRA al gebruikt voor het maken van routes voordat deze op de MTC-TeT website werden gezet. MRA is vol op in ontwikkeling en maakt het leven een stuk makkelijker om merk-onafhankelijke routes te maken en loopt Basecamp steeds verder achter omdat hier geen enkele ontwikkelingen meer in plaatsvinden.

Van MRA is ook een Web-App beschikbaar voor Android en Apple waardoor dezelfde functionaliteit van de website ook via de mobile bereikbaar wordt.

Voor het kunnen gebruiken van MRA is minimaal een gratis Basic-account nodig. Er is ook een betaald account (Gold) welke veel krachtige opties bij het maken van routes vrijgeeft. Dit betaald abonnement is dus niet nodig om routes te kunnen downloaden en je te kunnen aanmelden voor evenementen.

Voordat je de overige artikelen gaat lezen is het handig je eerst voor een gratis account aan te melden via https://www.myrouteapp.com/nl/register

 

Facebook Like Button

Please publish modules in offcanvas position.