Verslag Rit 5 - 2014 ( 12-10-2014)

verslag van Rit 5 van 12 oktober 2014

Zondagmorgen 9 uur, na een bakkie koffie van de meeuw zijn we met 5 man aan de laatste rit van ons motorseizoen begonnen, Arno, Erik, Albert, Robin en ondergetekende die gelijk voor vandaag als vice toerplanner gebombardeerd was mocht hem natuurlijk ook als voorrijder rijden, wat ik met plezier gedaan heb.

Lekker binnendoor via Steenbergen, Dinteloord, Oud Beijerland, ongeveer 2 kilometer A29, via Barendrecht over wat dijkjes naar de eerste koffiestop bij de golfbaan in Rhoon, genoten van natuurlijk koffie met appelgebak en slagroom, de weergoden waren ons vandaag goed gezint, een frisse start, lekker zonnetje, af en toe een wolk.

img 20141012 104446

Het was een hele puzzel in Basecamp om te zorgen dat de koffiestop precies om 10:30 zou plaats vinden, maar dat is prima gelukt ;-) (grapje Dennis) maar de hoofdzaak was een mooie route in elkaar te zetten en dat is wat mij betreft gelukt.

via Rhoon, Poortugaal, Spijkenissen, Geervliet Heenvliet richting de N57 over de Haringvlietsluizen richting Ouddorp,waar we (sommige van ons) een korte plasstop ingelast hebben,  langs de Noordzee richting Renesse voor de lunch.

Een paar heerlijke uitsmijters en broodjes kroket in de maag en verder met de rit, nog zo'n 70 km te gaan naar het strandhuis passerende langs verschillende zeeuwse dorpjes waarvan ik de naam niet meer weet met lekkere bochtjes en rechte stukken richting de Philipsdam richting Tholen en rond half vier bij het Strandhuis om nog een beetje na te kletsen over de rit en andere dingen...........

Ik vond het leuk om de rit te maken en voor te rijden, en heb me qua snelheid soms best ingehouden.

tot een volgende.......Peter FZ1tje