01. Wat is TeT

TeT is een motorclub uit Bergen op Zoom voor motorijders en rijdsters van alle leeftijden en motortype. Doel van de club is om samen met andere motorliefhebbers regelmatig een mooie motorrit te rijden. In de periode van april t/m oktober worden er diverse soorten ritten gepland. Zo kennen we Dagritten, zo'n 8 stuks, een Activiteitenrit, Weekend-Rit en Week-Rit.

Op dit moment telt de club ongeveer 26 leden en rijden er per rit ongeveer 8 mee. Hoewel het een streven blijft om het aantal leden uit te breiden is het zeker niet de bedoeling om er in hele grote aantallen (>25) op uit te trekken. Tijdens de ritten zijn duopassagiers ook welkom!

Mocht je meer informatie willen weten dan kan je altijd contact opnemen met één van de bestuursleden of gewoon rondsnuffelen op de website om zo een eerste impressie te krijgen. Wil je om de kat uit de boom te kijken een keertje meerijden alvorens te besluiten om lid te worden dan is dit geen enkel probleem. Meld je dan aan bij 1 van onze bestuursleden zodat we je warm kunnen verwelkomen. Kosten hiervoor zijn dan wel € 5 p/p en dit is dan incl.een bak koffie.